GT News

Daně, účetnictví, právo a nejen to. Všechny klíčové novinky pro váš byznys.

| 4. Října 2023

Ocenění. Důvěra. Motivace. Naše partnerské řady rozšíří čtyři zkušená jména

Sdílet článek:

Rádi bychom vás informovali o změnách v řadách partnerů Grant Thornton. K 1. říjnu byla do partnerské role povýšena čtyři zkušená jména – Zuzana Kalincová, Jaroslav Foltýn a bratři Roman a Peter Burnusovi. Všem jmenovaným přejeme hodně štěstí a ať se jim v nové pozici daří plnit své ambice a posouvat tak celou značku Grant Thornton.

„Důvodů, proč jsme spolu s ostatními partnery přesvědčeni, že si zmíněná čtveřice post partnerů zasloužila, je více. Je to samozřejmě ocenění jejich práce, kterou pro Grant Thornton vykonali a vykonávají. Všechny považuji za garanty profesionality a odbornosti ve svých oborech. Dále je zde naše důvěra v to, že mají potenciál naši společnost posouvat jak v rámci trhu, tak v rámci skupiny GT a do budoucna dále posilovat postavení značky GT oproti ostatním. Zcela zásadní je, že se těmto kolegům nezpochybnitelně dařilo rozšiřovat klientské portfolio firmy a mají ambici svůj klientský kmen budovat v co největší šíří oborů, kde jako poradci působíme,“ vysvětluje Richard.

„A pak je to samozřejmě i o motivaci. Nejen o motivaci nových partnerů, ale i o motivaci všech ostatních. Příběh zmíněné čtveřice považuji za důkaz toho, že Grant Thornton pokračuje ve svých ambicích být významnou a moderní poradenskou skupinou, kde každý může profesně vyrůst, a to na všech pozicích“ uzavírá Richard Knobloch.

kalincova-zuzana-webfdf.png (5.09 MB)