GT News

Daně, účetnictví, právo a nejen to. Všechny klíčové novinky pro váš byznys.

| 21. Března 2017

ŠANCE

Sdílet článek:

ŠANCE!

Veletrh pracovních příležitostí s více než patnáctiletou tradicí trval letos poprvé celé tři dny. Akce je zaměřená na pracovní příležitosti pro studenty a absolventy Vysoké školy ekonomické v Praze.

Akce každoročně nabízí možnost setkání studentů VŠE a jejich potencionálních zaměstnavatelů. Celý veletrh je primárně zaměřen na osobní jednání a setkání nadějných studentů a zástupců firem. Díky prezentacím, kterými jednotlivé firmy mohou představit vlastní portfolio, se studenti s předstihem seznámí s činností, zaměřením a aktuální nabídkou dané společnosti.

Na veletrhu Šance mohou představit svoji společnost firmy či zaměstnavatelé, kteří chtějí získat potencionální zaměstnance a nabídnout jim dříve či později zajímavou pozici. Vystavujícími firmami jsou takové společnosti, které jsou v současné době zařazeny do tzv. kategorie: „významní hráči na trhu“.

Naše Společnost se již tradičně akce zúčastnila. Stolek číslo 4 ve druhém patře Rajské budovy na náměstí Winstona Churchilla v Praze 3 byl obklopen studenty, kteří se zajímali o práci ve společnosti Fučík & partneři. Studenti dostali od reprezentantů naší společnosti propagační a informační materiály včetně nabídky spočívající v pravidelném přísunu zpráv formou odběru newsletteru F & P Info nebo vzdělávacích akcí, které pořádáme pod názvem Tutoriál.  


Šance nabízí doslova a do písmene příležitost pro studenty, absolventy, kteří hledají konkrétní nabídku, konkrétní cíl pro svoje budoucí uplatnění. Veletrh není určen pouze absolventům, ale navštívit ho mohou i studenti nižších ročníků, kteří chtějí získat přehled firem na našem trhu. V nabídce jednotlivých firem lze najít i uplatnění pracovní příležitosti pro studenty během studia, a to formou stáží nebo zkrácených pracovních úvazků.

VŠE nabízí studium v oboru účetnictví a finance, mezinárodní obchod, marketing, HR, logistika, národní hospodářství či IT. V současné době zde studuje 16 tisíc studentů.