GT News

Daně, účetnictví, právo a nejen to. Všechny klíčové novinky pro váš byznys.

| 30. Května 2017

Konference "Jak se připravit na kontrolu finančního úřadu"

Sdílet článek:

Zatímco venku panovalo v úterý 30. května 2017 třicetistupňové vedro, konal se v hotelu Novotel Praha Wenceslas Square pod taktovkou společnosti Semkon seminář na téma Jak se prakticky připravit na kontrolu finančního úřadu. V příjemně klimatizovaných prostorách měli účastníci konference zajištěno všechno, co k takové významné akci patří.
Od přístupu pořadatelů, přes materiály a prezentace, vybrané lahůdky, jídlo a pití, až po skvělé lektory. Konference se zúčastnilo více než sedmdesát posluchačů.
Konferenci krátce zahájila Soňa Miňovská ze společnosti Semkon a předala slovo Ivanu Fučíkovi ze společnosti Fučík & partneři. Téma Daňová kontrola
a jak se na ni připravit viditelně zaujalo. Zajímavými dotazy skončila tato část programu krátce po dvanácté hodině.
V poledním menu si mohl vybrat každý podle svého přání. Chutí se na stolech míchalo více než dost. Sladké, slané, ovoce i zelenina.
Odpolední program zahájil v jednu hodinu Martin Valášek ze společnosti Fučík & partneři. Jeho téma Chyby při aplikace zákona o DPH bylo velmi složité, ale přednášející dokázal vzbudit o téma velký zájem a dotazů bylo víc než dost.
Po krátké přestávce se slova ujal právník Ondřej Trubač ze společnosti Bříza & Trubač. Navázal na předchozí přednášející a posluchačům představil téma Sankce, které v důsledku daňové kontroly hrozí, obrana v průběhu daňové kontroly, obrana po ukončení a soudní přezkum. Seminář skončil v 16:30. Posluchači mezi sebou diskutovali a probírali jednotlivá témata u krátkého občerstvení, aby se potom rozjeli do svých domovů.
Velký dík patří především společnosti Semkon za skvělou organizaci, ale i přednášejícím za vyčerpávající informace.